FIREMNÁ DOVOLENKA: Vážení zákazníci, naši zamestnanci a stroje si po celoročnej práci zaslúžia trochu voľna. Od 13. júla do 26. júla 2024 vyhlasujeme dovolenku. Svoje objednávky môžete samozrejme posielať. Len ich, dobre odpočatí a s novou chuťou do práce, budeme spracovávať až v pondelok 29. júla 2024. Váš GRUND vám praje krásne leto.

Vonkajší koberček - dobrý nápad

V máji nás príroda láka von. Všade to vonia, hýri farbami a aj počasie sa dokáže tváriť láskavo. Nemali by sme však zabúdať na jednu vec: zem je po zime stále studená. Riešenie je pritom také jednoduché. Doslova. Vezmite si jeden z koberčekov von. Neváži takmer nič a vášmu telu prinesie dostatok tepla a pohodlia.

Milovníci grilovania, vonkajších párty a priateľských stretnutí sa na jar tešia možno viac ako námorníci na pevninu. Hneď ako to počasie dovolí, húfne vyrážajú von. Čo na tom, že všetko, na čom sedia, je studené? V tej chvíli je to jedno. Malo by. Pre tých, ktorí chcú zostať zdraví, sú tu rohože a koberčeky do prírody. Vďaka protišmykovej vrstve izolujú zem a sú bezpečnejšie aj na chodníku okolo vonkajšieho bazéna. Mäkký vlas je teplý a príjemný na dotyk. Ak sa koberec zašpiní, nevadí to. Jeho pranie je hračka a bude suchý skôr, než sa nazdáte. Môžete použiť sušičku a vonkajší vánok.

dovnitr-ven_21052024_2

Koberčeky, ktoré vás pozývajú na spoločné posedenie

Kúpeľňová predložka AUM vo farbe trávy pozýva nielen vás, ale aj ostatných, aby si sadli. Koniec koncov, najlepšie na stretnutí je, keď sa ľudia miešajú. SHAMBALA to robí ešte explicitnejšie. Každý nepravidelný kruh môže obsadiť jedna osoba.

dovnitr-ven_21052024_3

O motívoch prírody

Ručne šitý model Colani 1 pripomína rozkrojené jablko alebo vnútro kvetu. Zelená farba ROMAN môže splynúť s jarným trávnikom. Tvary alebo farby inšpirované prírodou patria do prírody, nemyslíte?

dovnitr-ven_21052024_4

Nikdy nie je dosť farieb

Rozkvitnutá skalka môže ľahko konkurovať našim rohožiam, ktoré prinášajú celú škálu farieb. SUMMERTIME sa hravo postará o to, aby sme si „letný čas“ užili naplno, aj keď ešte stále vládne jar. COOL STARS zahreje každé dieťa, ktoré sa vám podarí na chvíľu umlčať.

Dobrým nápadom sú predložky a koberčeky na vonkajšie použitie. Najmä počas dní, keď je príjemne teplo, ale to neplatí pre zem.