FIREMNÁ DOVOLENKA: Vážení zákazníci, naši zamestnanci a stroje si po celoročnej práci zaslúžia trochu voľna. Od 13. júla do 26. júla 2024 vyhlasujeme dovolenku. Svoje objednávky môžete samozrejme posielať. Len ich, dobre odpočatí a s novou chuťou do práce, budeme spracovávať až v pondelok 29. júla 2024. Váš GRUND vám praje krásne leto.

Pestujeme kvety

Doba je taká, aká je. Zatiaľ čo ešte pred niekoľkými týždňami príroda nasadila svoju jarnú tvár a s ňou aj púčiky, nasledovalo rýchle a nečakané ochladenie s teplotami pod bodom mrazu. Každý záhradkár vie, že pre pestovanie nie je nič horšie.

Pestovatelia marhúľ a vinári hlásia katastrofu. Mrazy udreli v čase, keď sú rastliny najchúlostivejšie. Mladé púčiky sa nemajú ako chrániť. Meteorológovia tvrdia, že na takéto extrémy si budeme musieť zvyknúť. Prijmite ich. Prispôsobiť sa.

Čo keby sme na nich dozreli?

Nemáme žiadny zázračný spôsob, ako ochrániť kvety pred mrazom. Čo však máme, sú naše schopnosti. Preto sme pre vás pripravili tieto kvetinové koberce. Kvety a kvietky sú do nich natrvalo votkané, takže krásne vydržia a odolávajú poveternostným vplyvom. Farby zostávajú žiarivé aj po opakovanom praní a rovnako sýte aj po rokoch používania. Čo myslíte, je to aspoň nejaké riešenie?

Kvety priamo pod nohami

kvetiny_13052024_01

Viacfarebný kvetinový motív koberca ART je taký obľúbený, že ho ponúkame v šiestich farbách. Kvety rastú napoly na sivom a napoly na béžovom podklade.

kvetiny_13052024_02

Ako lepšie doplniť zasnený koberec FAIRY ako plnou náručou pestrofarebných kvetov? Víla s krídlami, jednorožec a kvety tvoria obľúbenú trojicu každej malej princeznej.

Rastlinné motívy a vzory

kvetiny_13052024_03

Najzábavnejšie na rohoži COLANI 23 je, že nikdy necítite, ako sa vietor pohráva s lístkami. Rohožka vždy prinesie výlučne teplo a pohodlie.

kvetiny_13052024_04

Prírodu môžeme pozvať aj do tej najintímnejšej časti našej každodennej očisty. Jemný biely sprchový záves BOTANICA ponúka plné objatie divokých kvetov.

Kvetinová inšpirácia

kvetiny_13052024_05

Inšpirácia prírodou je v kruhovom koberci TICHÝ SEPTEMBER nepopierateľná. Je ako vnútro kvetu v celej svojej kráse a zložitosti.

kvetiny_13052024_06

Každému, kto vás navštívi, môžete dať najavo, že milujete predovšetkým prírodu a kvety. Rohožka WELCOME je nimi doslova posiata. Kto vie, možno sa návštevníci na poslednú chvíľu otočia a o pár minút sa vrátia s kvetom pre svojho hostiteľa.

Dúfame, že vám malá jarná kvetinová inšpirácia pomohla vyrovnať sa s vrtochmi počasia. My v GRUNDe si prírodu vážime. Náš záväzok chrániť ju je pevne zakotvený v našej firemnej kultúre. Preto veríme, že si môžeme požičať niečo z jej krásy, aby sme vylepšili vaše domovy.