FIREMNÁ DOVOLENKA: Vážení zákazníci, naši zamestnanci a stroje si po celoročnej práci zaslúžia trochu voľna. Od 13. júla do 26. júla 2024 vyhlasujeme dovolenku. Svoje objednávky môžete samozrejme posielať. Len ich, dobre odpočatí a s novou chuťou do práce, budeme spracovávať až v pondelok 29. júla 2024. Váš GRUND vám praje krásne leto.

SPÄŤ DO NORMÁLNEHO STAVU

Zatiaľ čo na konci prázdnin obchodníci radi oznamujú "späť do školy", my chceme do sveta vykričať, že sme sa vrátili do normálu. V skutočnosti prázdniny často znamenajú pre rodičov pravý opak ako pre deti. Vymyslieť pre ne dvojmesačný program, ktorý je zábavný, zahŕňa spoločný čas, a skĺbiť to všetko s vlastnou prácou je výkon hodný ocenenia. Preto sme sa rozhodli, že vás v tomto období návratu do školy odmeníme 20 % zľavou na všetky výrobky GRUND. Zaslúžite si urobiť si radosť niečím pekným.

emotion_kidsday

Určite si zo školských čias pamätáte, aké to bolo tešiť sa na prázdniny. V podstate sa to začalo prvého septembra a čím viac sa blížil júl, tým viac vzrušenia narastalo. Niektorí z vás sa dokonca zúčastnili na pamätnom bezhlavom úteku zo školskej budovy, ktorý nasledoval po poslednom zvonení. Prázdniny boli skrátka najlepším obdobím roka, a to s takou istotou, že za sebou nechali dokonca aj Vianoce.


Zatiaľ čo ako deti sme nevnímali, čo všetko treba zariadiť, obetovať, často obetovať a hlavne zaplatiť za naše dva mesiace bezhraničnej radosti, ako rodičia to vieme veľmi dobre. Dovolenka si vyžaduje strategické myslenie, dôkladné plánovanie a často aj diplomatické vyjednávanie. Tento náš výkon je odmenený nemilosrdným vykrútením peňaženky a minimálnou vďačnosťou od tých, pre ktorých to všetko robíme.

KAŽDÝ VÝKON SI ZASLÚŽI ODMENU

AMMONA_60x100_b3616-16297_8590507282631

V spoločnosti GRUND nám vaše zásluhy neuniknú. Možno bude pre vás aspoň malou odmenou 20% zľava na všetky produkty GRUND. Po všetkej tej námahe si naozaj zaslúžite urobiť pre seba niečo pekné. Rohožky, koberčeky, kúpeľňové a bytové doplnky GRUND môžu byť symbolom návratu do normálu. Vyrábame ich pre vás v podhorí Krkonôš, takže nebudú ďaleko od vás. Keď ich objavíte pre svoj domov, zistíte, že s vami majú oveľa viac spoločného, ako sa zdá. Predovšetkým sú spoľahlivé a vy ste to práve dokázali svojím dvojmesačným plánom pre vaše deti.

VŽDY MYSLÍME NA DETI

HAPPIES_100x100_b4296-053001137_8590507905752_MAIN4

Ako deti sme nechceli vedieť nič o odchýlkach od normy, ktoré tieto sviatky pre našich rodičov predstavujú, a to je asi dobre. Detstvo má byť preč od všetkých starostí. Aby sme si túto pravdu pripomenuli, ponechávame 20 % zľavu na podložky a koberčeky aj pre deti. Vaše deti si ich určite zamilujú. Sú mäkké, mäkučké, bezpečne držia na mieste a ľahko sa perú. Zútulnia izby vašich detí a pomôžu im lepšie sa vyrovnať s tým, že ďalšie veľké letné dobrodružstvo je tak neskutočne ďaleko.