SPÄŤ DO NORMÁLNEHO STAVU

Zatiaľ čo na konci prázdnin obchodníci radi oznamujú "späť do školy", my chceme do sveta vykričať, že sme sa vrátili do normálu. V skutočnosti prázdniny často znamenajú pre rodičov pravý opak ako pre deti. Vymyslieť pre ne dvojmesačný program, ktorý je zábavný, zahŕňa spoločný čas, a skĺbiť to všetko s vlastnou prácou je výkon hodný ocenenia. Preto sme sa rozhodli, že vás v tomto období návratu do školy odmeníme 20 % zľavou na všetky výrobky GRUND. Zaslúžite si urobiť si radosť niečím pekným.

emotion_kidsday

Určite si zo školských čias pamätáte, aké to bolo tešiť sa na prázdniny. V podstate sa to začalo prvého septembra a čím viac sa blížil júl, tým viac vzrušenia narastalo. Niektorí z vás sa dokonca zúčastnili na pamätnom bezhlavom úteku zo školskej budovy, ktorý nasledoval po poslednom zvonení. Prázdniny boli skrátka najlepším obdobím roka, a to s takou istotou, že za sebou nechali dokonca aj Vianoce.


Zatiaľ čo ako deti sme nevnímali, čo všetko treba zariadiť, obetovať, často obetovať a hlavne zaplatiť za naše dva mesiace bezhraničnej radosti, ako rodičia to vieme veľmi dobre. Dovolenka si vyžaduje strategické myslenie, dôkladné plánovanie a často aj diplomatické vyjednávanie. Tento náš výkon je odmenený nemilosrdným vykrútením peňaženky a minimálnou vďačnosťou od tých, pre ktorých to všetko robíme.

KAŽDÝ VÝKON SI ZASLÚŽI ODMENU

AMMONA_60x100_b3616-16297_8590507282631

V spoločnosti GRUND nám vaše zásluhy neuniknú. Možno bude pre vás aspoň malou odmenou 20% zľava na všetky produkty GRUND. Po všetkej tej námahe si naozaj zaslúžite urobiť pre seba niečo pekné. Rohožky, koberčeky, kúpeľňové a bytové doplnky GRUND môžu byť symbolom návratu do normálu. Vyrábame ich pre vás v podhorí Krkonôš, takže nebudú ďaleko od vás. Keď ich objavíte pre svoj domov, zistíte, že s vami majú oveľa viac spoločného, ako sa zdá. Predovšetkým sú spoľahlivé a vy ste to práve dokázali svojím dvojmesačným plánom pre vaše deti.

VŽDY MYSLÍME NA DETI

HAPPIES_100x100_b4296-053001137_8590507905752_MAIN4

Ako deti sme nechceli vedieť nič o odchýlkach od normy, ktoré tieto sviatky pre našich rodičov predstavujú, a to je asi dobre. Detstvo má byť preč od všetkých starostí. Aby sme si túto pravdu pripomenuli, ponechávame 20 % zľavu na podložky a koberčeky aj pre deti. Vaše deti si ich určite zamilujú. Sú mäkké, mäkučké, bezpečne držia na mieste a ľahko sa perú. Zútulnia izby vašich detí a pomôžu im lepšie sa vyrovnať s tým, že ďalšie veľké letné dobrodružstvo je tak neskutočne ďaleko.