KOBERČEK GRUND DOVNÚTRA A VON

Vedeli ste, že koberce nemusia byť určené len do domácnosti? Ich výhody oceníte aj vonku. Vezmite si koberček na piknik, letné grilovanie alebo ho použite na skrášlenie vonkajšieho domčeka na hranie vášho dieťaťa. Koberčeky sú ľahké, ľahko sa zrolujú a po ich použití bude ich pranie hračkou.


 Koberce a predložky si neodmysliteľne spájame s našimi domovmi. Zamysleli ste sa niekedy nad tým, že môžu rovnako dobre poslúžiť aj vonku? V lete väčšina z nás trávi oveľa viac času vonku. Mať pod bosými nohami niečo mäkké, hebké a príjemné je nielen príjemné, ale aj rozumné. Nie nadarmo sa hovorí, že prechladnutie prichádza od nôh.

vynes-GRUND_15082023_2

Je tak jednoduché urobiť terasu príťažlivejšou, zvýšiť bezpečnosť a pohodlie pri bazéne, posunúť vonkajšiu meditáciu na vyššiu úroveň alebo oživiť detský domček vonku či na strome kobercom. Stačí ho chytiť, zrolovať a je hotovo. Vďaka protišmykovej vrstve bude bezpečnejší a povrch, ktorý je mäkký a teplý, naše bosé nohy vždy ocenia. Keď koberček splní svoju úlohu, jednoducho ho vyperte. Bude suchý skôr, ako by ste čakali, najmä na letnom slnku. Neublíži to jeho farbám. Zvládnu aj sušičku.


 Naše polyesterové a polyakrylové koberce a predložky sú ideálnymi kandidátmi na použitie v exteriéri. Okrem všetkých ostatných spoľahlivých vlastností sú vysoko antibakteriálne, takže urobia dobre vašim bosým nohám. Najlepšie sa im bude dariť na miestach, kde neprší. Vydržia síce dážď bez straty kvetu, ale zbytočne by nasiakli vlhkosťou a dlhšie by schli. Ak s nimi budete zaobchádzať rozumne, zachovajú si všetky vlastnosti domácich kobercov.

vynes-GRUND_15082023_3

 

Záleží na vkusu každého, ako koberce prispôsobí svojmu okoliu. Je tiež dobré myslieť na vhodnú príležitosť. Obľúbené mandaly sú ideálne na meditáciu, ktorá prináša pokoj do našich duší. Terasy obklopené záhradou, ktorá v lete často odhaľuje svoje najžiarivejšie farby, ocenia triezvejší prírodný alebo jednofarebný dizajn. Pozornosť zostane tam, kde má byť: na prírodu. Pestrejšie vzory a motívy sú vhodné na trávniky, kde môžu oživiť a spestriť monotónnu zeleň. Pri detských kobercoch nie je núdza o náznaky. Ich účel je jasný.


Ak ste už objavili výhody koberčekov a predložiek do exteriéru, pomôžte nám inšpirovať ostatných. Ak na náš Instagram alebo Facebook nahráte fotografiu svojho koberca na vonkajšie použitie a pridáte #loveGRUND, poskytneme vám 10 % zľavu na ďalší nákup.