BÉŽOVÉ KOBERČEKY PRE POKOJNÝ DOMOV

Vedeli ste, že najpredávanejšie koberčeky v našom obchode sú béžové? Béžová je nadčasová, neutrálna, univerzálna, ale aj veľmi praktická. Takmer nič na nej nevidíte. Prináša pokoj do našich duší. Keďže kúpeľňa by mala byť miestom oddychu a relaxu, prítomnosť béžovej má zmysel.

Béžová sa hodí ku všetkému. Hodí sa ku kameňu a drevu, a to v svetlej aj kontrastnej tmavej verzii. Béžové predložky nájdete v prírodných kúpeľniach, ale hodia sa aj k moderným alebo industriálnym štýlom. Ocenia ju malé aj veľké kúpeľne, pretože opticky nemení priestor. Možno práve preto je táto farba u vás taká obľúbená.

KRÁSNA A PRAKTICKÁ

bezova_11092023_2

Ďalším dôvodom, prečo si túto farbu tak veľmi obľúbite, je nepochybne jej praktickosť. Zatiaľ čo na bielej alebo čiernej je vidieť všetko, béžová znesie veľa, čo je v kúpeľni výhodou. Keď sa po čase rozhodnete, že pranie je na mieste, béžové koberčeky sa dajú prať rovnako ľahko ako všetky ostatné koberčeky v našej ponuke. Rovnako ako ostatné koberčeky, aj béžové sú rýchloschnúce. Možnosť sušenia v sušičke celú vec ešte viac urýchli.

TEPLÝ AKO KOŽUCH OVCE

bezova_11092023_3

Názov tejto farby pochádza z francúzskeho slova "beige", ktoré sa vzťahuje na ovčiu vlnu. Zmes sivej so žltými a hnedými tónmi skutočne vystihuje nadýchané ovčie chumáče. Béžová patrí medzi najteplejšie odtiene. Spolu s prirodzenou jemnosťou, hladkosťou a hrejivosťou každého koberčeka GRUND umocňuje pocit útulného domova. Zároveň je to farba pokoja, mieru a uvoľnenia. Prial by si niekto z vás, aby sa váš domov cítil inak?

ČISTO ALEBO S MOTÍVMI?

bezova_11092023_4

Najpredávanejšie podložky ponúkame v jednofarebných farbách aj v rôznych motívoch. Béžová vyzerá pekne s hnedou, bielou, čiernou, ale zaujímavý efekt dosiahne aj v kombinácii so žiarivou červenou alebo žltou. Predložka ART o tom vie všetko.

A ktorý béžový koberec je pre vás jasným víťazom? Je to MELANGE, a to v béžovom aj príbuznom šampanskom odtieni.