MODRÉ KOBERČEKY PRINÁŠAJÚ POKOJ

Modrá je farba mieru. Je to studený odtieň, preto si ju tradične spájame so zimou. Je však neoddeliteľná od leta. Je to farba mora a oblohy, ktorú si chceme v lete čo najviac užiť. Modrý koberec prináša kúsok modrej oblohy a príjemne osviežujúcej vody priamo k vašim nohám.

trendy_2023_21022023_WELLNESS BLUE-2

Modrá farba je v kúpeľni veľmi obľúbená, pretože sa spája s vodou. Nájdete ju na obkladoch, dlažbách, doplnkoch a textíliách, či už v podobe uterákov, osušiek alebo koberčekov. Pri tejto farbe sa na chvíľu zastavíme. Modré koberčeky sú paradoxom. Chladný odtieň na mäkkom koberčeku prináša teplo na naše telo, na ktoré by sme nemali zabúdať ani v lete. Koberec pôsobí sviežo, a pritom poskytuje tepelnú izoláciu od podlahy, ktorá zostáva chladná aj v lete.

Modré koberce sú k dispozícii v rôznych vzoroch. Môžete si vybrať jednu z jednofarebných možností, ale môžete siahnuť aj po niektorom z našich modrých vzorov, od abstraktných, kde sa rôzne odtiene tejto obľúbenej farby miešajú rôznymi spôsobmi, až po konkrétne motívy z ríše rastlín, zvierat alebo samotnej vody.

modre-predlozky_02082023_2

Rovnako ako ostatné koberce GRUND, aj modré koberce vás potešia množstvom spoľahlivých vlastností. Sú antibakteriálne, rýchloschnúce a vďaka protišmykovej vrstve bezpečné. Vaše bosé nohy budú spokojné a v teple, kedykoľvek na ne stúpite. Ponúkame ich v rôznych výškach vlasu, materiáloch a rozmeroch. Na leto sú vo všeobecnosti vhodnejšie rohože s nižším vlasom. Keď vchádzame do kúpeľne z horúcej ulice, nechceme si zaboriť nohy do príliš vysokého vlasu. Príjemnejšie sú krátko strihané rohože, ktoré nestrácajú nič zo svojej hrejivosti.

modre-predlozky_02082023_3

Z hľadiska dizajnu je dobré riadiť sa inými zariadeniami. Striedmy interiér kúpeľne znesie aj výraznejší dizajn. Na druhej strane kúpeľniam, ktoré majú viacero dominantných prvkov, budú viac vyhovovať jemné vzory alebo jednofarebné prevedenia.

Modré koberčeky GRUND nie sú určené len do kúpeľní. Ich kvalitu a spoľahlivé vlastnosti oceníte aj v predsieni, spálni, detskej izbe alebo obývačke. Všade tam môžu priniesť pokoj a osvieženie nielen v lete, ale aj po zvyšok roka.