KÚPEĽŇOVÉ DOPLNKY - JEDNODUCHÁ A RÝCHLA VÝMENA

Kúpeľňu prerábame približne každých 12 až 15 rokov. Urobte si teraz malý test: Máte v šatníku niečo, čo ste si kúpili pred podobne dlhým časom a stále to chcete nosiť? Drvivá väčšina ľudí vám povie, že nič podobné nemá, a ak áno, už to nenosí. Náš vkus sa totiž vyvíja a mení. Kúpeľňové doplnky sú najjednoduchším spôsobom, ako môžeme každých pár rokov jemne zmeniť vzhľad našej kúpeľne bez toho, aby sme museli búrať steny. Navyše nás táto zmena bude stáť tak málo, že stojí minimálne za zváženie.

Colani_18_anthrazit

TIPY NA DÁVKOVAČ MYDLA

Ak si nie ste istí, ako často meniť kúpeľňové doplnky, napovie vám čerpadlo dávkovača mydla. Aj to najkvalitnejšie a najlepšie ošetrené bude vykazovať známky výrazného opotrebovania maximálne po niekoľkých rokoch. Iste, pumpičku možno vo väčšine prípadov vymeniť. Toto varovné znamenie by však malo byť impulzom na zmenu.

IMG_1165

Keď sa rozhodnete vymeniť dávkovač mydla, je rozumné poobzerať sa po celej kolekcii nových kúpeľňových doplnkov. Odmenou vám bude príjemná premena celej kúpeľne, najmä ak ste armatúry a obklady vybrali skutočne nadčasovo.


S KOBERČEKMI SA DÁ HRAŤ PO CELÝ ROK

Nové kúpeľňové doplnky vás môžu inšpirovať k novému pohľadu na vašu kúpeľňu. S blížiacimi sa Vianocami sa vo väčšine domácností začínajú objavovať typické vianočné dekorácie. V oknách blikajú svetlá, v obývačkách sa objavujú betlehemy, na dverách visia vence a zo stropu imelo. Prečo by mala byť kúpeľňa, ktorá je zvyčajne prvou miestnosťou, do ktorej ráno vstupujeme, vynechaná? Veď si zaslúžime, aby sme od rána cítili veľkú vianočnú atmosféru.

ICONIC_60x90_b4377-014004126_8590507921905_MAIN23


Kúpeľňové rohože sú jednoduchým spôsobom, ako premeniť kúpeľňu v duchu Vianoc. Napríklad v susednom Nemecku je veľmi bežné, že každý väčší sviatok alebo ročné obdobie sprevádza zmena koberčeka. Zelené koberčeky vítajú jar, kvetinové vzory vítajú leto, nežné listy vítajú jeseň a Vianočná hviezda všetko korunuje slávnostným koncom roka. Vhodnými kobercami môžeme osláviť aj ďalšie významné dni v roku, ako sú Veľká noc, Valentín alebo Halloween.


ZÍSKAJTE INŠPIRÁCIU

Pozrite si naše tipy na tematickú premenu, ktorá vás bude stáť len zlomok ceny novej kúpeľne. Inšpirácia na nadchádzajúce leto, Halloween alebo Vianoce - to všetko môžete tento rok využiť.