FIREMNÁ DOVOLENKA: Vážení zákazníci, naši zamestnanci a stroje si po celoročnej práci zaslúžia trochu voľna. Od 13. júla do 26. júla 2024 vyhlasujeme dovolenku. Svoje objednávky môžete samozrejme posielať. Len ich, dobre odpočatí a s novou chuťou do práce, budeme spracovávať až v pondelok 29. júla 2024. Váš GRUND vám praje krásne leto.

KÚPELŇOVÉ PREDLOŽKY ŠETRNÉ K ŽIVOTNÉMU PROSTREDIU

Niet pochýb o tom, že myslíme a konáme ekologicky. Víťazom je polyesterový koberček GRUND, ktorý má v porovnaní so svojimi svetovými konkurentmi najnižší vplyv na životné prostredie.

Vedeli ste, že ponúkame koberčeky, ktoré sú ešte šetrnejšie k životnému prostrediu? Každý z nich má trochu iný prístup k starostlivosti o životné prostredie. Nechajme zažiariť naše environmentálne hviezdy.

den-zivotniho-prostredi_02

KRÁĽOVNÁ RECYKLÁCIE

Kúpeľňová predložka CONCORDIA je vyrobená z 50 % z recyklovaných materiálov. S myšlienkou recyklácie sme sa pohrávali už dlho. Pri výrobe koberčekov, najmä nepravidelných tvarov, vznikajú prebytky. Našou veľkou túžbou bolo vymyslieť proces, ktorým by sme tento kvalitný a stále použiteľný materiál mohli vrátiť do výroby. Výsledkom tohto želania a veľkého úsilia je kúpeľňová predložka CONCORDIA. "Cordia" znamená v latinčine "srdce". Táto predložka je skutočne naša srdcová záležitosť.

den-zivotniho-prostredi_03

NÁŠ EVERGREEN

Koberček LUXOR sa pravidelne objavuje medzi našimi piatimi najpredávanejšími koberčekmi. Môže to byť tým, že je vyrobený z BIO bavlny bez prímesí chemikálií, môže to byť jeho výnimočnou mäkkosťou, nadčasovým vzhľadom, extra výškou, ktorú mu dáva obojstrannosť koberčeka. My však chceme oveľa pevnejšie veriť, že si ho vyberáte preto, že je čisto BIO.

den-zivotniho-prostredi_04

ŠACH MAT PRE RUB

Organická bavlna opäť v hre. Tentoraz na predložke s motívom šachovnice. Kúpeľňová predložka je obľúbenou voľbou pre tých, ktorí boli pred príchodom predložiek zvyknutí zohrievať si nohy po kúpeli alebo sprche pomocou uteráka. CHESS je jednostranný, s uzlami na rubovej strane. Na rubovej strane však ponúka dokonalé pohodlie, príjemný hmatový zážitok a navyše dobrý pocit z ekologickej voľby.  

den-zivotniho-prostredi_05

NÁŠ VÍŤAZ - POLYESTER

Ako sme spomenuli v úvode, náš polyester bol vyhodnotený ako celkový víťaz štúdie zameranej na vplyv na životné prostredie. Je to výhra aj pre vašu peňaženku. Koberčeky ako FEELING s rôznymi výškami vlasu alebo žíhaný TOUCHME v plných 10 odtieňoch patria medzi koberčeky, za ktoré zaplatíte najmenej. To je dvojitá porcia argumentov pre ich výber.